FŐOLDAL

KAPCSOLAT

MÉDIAAJÁNLAT


REGISZTRÁCIÓ HÍRLEVÉL
PC-ÁRUHÁZ DRIVERS SZAMITOGEP Antivirus SZAKÜZLET

FÓRUM CIKKEK TERMÉKBEMUTATÓK PC TIPPEK HÍREK VÍRUSOK PC ÁRINDEX PC PIAC

WSH
WSH oktatóközpont

Cégünk 1996 óta foglalkozik professzionális számítástechnikai -
rendszermérnöki oktatással. Tanfolyami kínálatunkban a hálózati operációs rendszerekre és az ehhez kapcsolódó egyéb szoftverekre és hardverekre specializálódtunk. Ezeken a területen a legjelentõsebb gyártók hivatalos kurzusait kínáljuk.
A WSH Kft. Hivatalos Microsoft Oktatóközpont (MSCTEC), Hivatalos Novell Oktatóközpont (NAEC), Hivatalos Compaq Oktatóközpont (ATC) és Hivatalos Symantec Oktatóközpont (SCEC)
Összhangban eddigi törekvéseinkkel és az Önök igényeivel, speciális témák köré csoportosított tanfolyamokkal igyekszünk minél magasabb szintû képzést nyújtani, melyek közül kiemelt fontosságot tulajdonítunk az Internet-Intranet megoldások, High-Availability, Security és E-Business iránynak.

Technet
A Microsoft Magyarország szakmai magazinja
MPS Elektronika Kft.
Cégünk fõ tevékenysége a szünetmentes áramforrások értékesítése, telepítése és szervizelése.

Kereskedelmi Irodánk az APC és SILCON szünetmentes áramforrások teljes választékát kínálja viszonteladók és végfelhasználók részére.

Cégünk munkatársai 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a szünetmentes áramforrások forgalmazásában, telepítésében, karbantartásában és szervizelésében, 250VA-tól 400 kVA-ig.

Elektronikai szaküzletünket elsõsorban a Dunakanyar bal partján lévõ települések és vonzáskörzetük mobil, illetve vezetékes telefon készülékek, kiegészítõk, tartozékok ellátására hoztuk létre. Szolgáltatásaink közé tartozik a készülékek (vezetékes és mobil egyaránt) szervizelése, valamint használt telefonok bizományosi értékesítése is.

Szaküzletünkben a fentieken kívül forgalmazunk számítástechnikai eszközöket, Panasonic akkumulátorokat, -elemeket, -lámpákat, PSION Palmtop kéziszámítógépeket és kiegészítõket.

 

hirek.hu
Egy nagyon jó kis híroldal.

 

VIA
Via design oldala

 

Entiszoft. Kft
eNTi Szoft Számítástechnikai és Szolgáltató Kft Antivírus megoldásszállító specialista F-Secure oktatási referens

 

Karrier Online
A Karrier Online - Magyarországon az elsőként működő, jelenleg az egyik leglátogatottabb online állásközvetítő site - működtetője. Honlapunk 1996-ban munkaerő-közvetítő fórumának létrehozásával kezdte el tevékenységét az online piacon, azóta egyre bővülő szolgáltatásainkkal állunk az álláskeresők és az állást kínáló vállalatok rendelkezésére. A Karrier Online a magyar piac egyedüli online Karrier Magazinjának és Karrier Hírlevelének szolgáltatója.

 

Tesztelő
TESZTEK magyarul - Minden magyar online hardver, mobiltelefon, autó, műszaki cikk teszt egy helyen!

 

Stop Network
STOP

Play.hu szórakoztató portál  

Play.hu
Play.hu szórakoztató portál
© 1996-2006 DunaWeb Kft.

Warning: include() [function.include]: open_basedir restriction in effect. File(/home/httpd/htdocs/www.drivers.hu/counters/median.fpi) is not within the allowed path(s): (/var/www/www.driver.hu:/var/www/ingatlanapro) in /var/www/www.driver.hu/partnerek.php on line 244

Warning: include(/home/httpd/htdocs/www.drivers.hu/counters/median.fpi) [function.include]: failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/www.driver.hu/partnerek.php on line 244

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/httpd/htdocs/www.drivers.hu/counters/median.fpi' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php/') in /var/www/www.driver.hu/partnerek.php on line 244